Telefon

+36-30/396-4096

E-mail

robert.varadi67@gmail.com

Nyitvatartási idő

H-Szo: Megbeszélés szerint

Gyerekeknek, iskolás fiataloknak

Mindenképpen ajánlanám ebben a korban a masszázst, az izmok, a vérkeringés helyreállítását, a lelki megnyugvásért. A masszázzsal segítek ellazulni a testnek és az elmének is, masszázs során a paraszimpatikus idegrendszer működésének erősítésével csökkentem a feszültséget, ettől kevésbé lesznek fáradtak, jobban megbirkóznak a kihívásokkal. A gyermek személyiségének kibontakozása mindenekelőtt a mozgáson és az érzékelésen keresztül történik.

A kisiskolásoknál még pluszban jelentkezhet hátfájás. Hirtelen nagy súlyokat kell cipelniük, a hátizsákjukban, és egész nap ülve kell maradniuk az órákon. Itt berögződhet egy rossz testtarás, a táska oldalra húzhatja a gerincet. Gerincferdülési problémák is ilyen kisiskolás korban jelentkezhet. Hirtelen kezdenek el nőni, a csontjaik rohamosan fejlődnek, hogy bőrük és izomzatuk ezt követni tudja, megfelelő lehet számukra a masszázs.
Gyermekeket és tiniket csak és kizárólag szülői engedély és jelenlét mellett masszírozok!

Sportolóknak


Sportolóknak szinte elengedhetetlen, hogy a sportolás után ne regenerálódjon az izom. A masszázzsal elkerülhető az izomláz, az izmok túlterhelése. A kemény edzés a szöveteket keménnyé és rugalmatlanná teheti. A nyújtások után egy mélyebb regenerálódást, relaxálást nyújthat a masszázs. A masszázs során azok a szövetek is nyújthatók, amik hagyományos módszerekkel nem.
Masszázs alkalmazása sport előtt megnöveli a sportteljesítményt. Egy korábbi sport sérülés esetén is nagy szolgálatot tehet a masszázs, mert fokozza a vérkeringést, lokálisan regenerálja, és gyógyítja a hegszövetet.

Ülőmunkát végzőknek

Irodai munkát végzők rengeteget ülnek, és ez középtájt a lapockánál megtöri a gerincet. Ülünk az autóban, ülünk az irodában, ülünk ebédszünetben. Az izmok spasztikussá válnak, rossz testtartást vehetünk fel, ízületeink beszűkülnek, ráadásul a folyamatos koncentráció miatt fejünk is megfájdulhat, vérkeringésünk lelassul, lábunk ödémásodhat. Megoldást jelent ilyenkor a masszázs, mely fokozza vérkeringést, fokozza a nyirokerek folyamatos átjárhatóságát. Segít relaxálni, az izomzat elernyed, és javul a koncentráció.

Fizikai munkát végzőknek

Folyamatos fizikai munkától izmaink megrövidülnek, elfáradunk, ilyenkor úgy érezzük, mivel jelzi a szervezet, hogy pihennünk kell. De nem elegendő a passzív pihenés, hiszen ilyenkor csak megszűnik a fizikai aktivitás, az izmok összehúzódva maradnak, és csomóssá válnak. Csomós izmok pedig elnyomhatják a vérkeringésünket. megoldás ilyenkor a masszázs, mely oldja a fizikai blokkokat, úgy fokozza a vérkeringést, hogy közben az izomzat és az elme is pihen. Nem alakulnak ki izomcsomók, illetve a meglévőket is ki lehet masszírozni.

Nyugdíjasoknak

Idős korban már semmi sem a régi. Lelassul az érzékelésünk, a vérkeringésünk, a reakciónk, a sejtek közötti anyagcserénk. A masszázs jótékonyan látja el a bőrszövetet. A szövetek a masszázs által rugalmassá válnak, az izmok megtartják feszességüket, a kimozgatások által az ízületek teljeskörűen átjárhatók. A masszázs aktivizálja az izmokat, regenerálja a testet, kipihent és energikus lesz tőle a test. Olyan természetes anyagokkal masszírozok, amely jótékonyan fejtik ki hatásukat. A bőrbe beszívódva sejtszinten hidratál.

Egyszóval a masszázst mindenkinek ajánlom, hiszen a manuálterápia az egyetlen olyan módszer, amely mellékhatások nélkül gyógyít!